AtmR Gifts BV

Gesloten (vr 08.00 - 17.00)

Toon openingstijden

relatiegeschenkenwinkels - AtmR Gifts BV - kaartoverzicht

AtmR Gifts BV

AtmR Gifts biedt twee concepten! Wij tonen een overzichtelijke inspiratie webshop waar u snel kunt kijken en inspiratie kunt opdoen voor leuke originele bedrukte gadgets en geschenken voorzien van uw logo. Tevens biedt de shop u snel inzicht in een richtprijs. We benadrukken dat het hier altijd een richtprijs betreft! Veel is namelijk afhankelijk van uw bedrukking en bewerkingswensen. Vraag ons dus altijd om een vrijblijvende offerte. Het tweede concept heeft onze voorkeur! U stuurt ons gewoon uw vraag of welk product u zoekt en wij gaan aan het werk, volgens ons is dat zoals het hoort. Het scheelt u veel tijd en het is ons vak! Wij gaan voor creativiteit en advies. Stuur ons dus uw promotionele aanvraag, zodat u zich kunt focussen op uw werk, klanten en relaties!

Custommade producten
Bij ons kunt u kiezen voor het laten ontwerpen en produceren van unieke, creatieve relatiegeschenken. Wij denken proactief met u mee en inspireren u met originele producten en concepten die opvallen en die passen bij uw bedrijf of organisatie. Wij beschikken over creatieve vormgevers die graag voor u aan de slag zijn! Wij zullen u verassen in creativiteit en prijs. Laat u inspireren en vraag naar onze referenties. Wilt u meer informatie over custommade producten of specials?

Opslag en uw eigen corporate webshop
Wij bieden een complete corporate cadeaushop die super eenvoudig te gebruiken en te beheren is. Professionele opslag en beheer van uw premiums en gifts, veilig in ons magazijn, dus géén opslagzorgen en kosten. Vooraf geautoriseerde gebruikers kunnen in deze cadeaushop met één muisklik artikelen bekijken en bestellen. Actuele voorraadinformatie en productinformatie is direct zichtbaar en zijn standaard modules in de cadeaushop. Verpakken wordt gedaan door medewerkers van Estinea en verzending door DHL in heel Nederland en daarbuiten. Voordeel; altijd direct inzicht in kosten en verbruik en het bewaken van uw huisstijl is hiermee gewaarborgd!! Wij mogen voor diverse bedrijven met meerdere locaties/vestigingen shops en opslag beheren. Op verzoek kunnen we vrijblijvend referenties aanleveren. Logistiek vindt plaats vanuit ons magazijn en vestiging in Doetinchem.

Openingstijden

Gesloten
Opent ma 25 jan om 8.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Adres- en contactgegevens

KvK

Nummer
73201456

Status
Actief

Links

Website

Deel deze pagina

AtmR+Gifts+BV img