Champagne Ontbijtservice

Champagne Ontbijtservice

Welkom op de webpagina van Champagne Ontbijtservice op Relatiegeschenken in Nederland. Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.Champagne Ontbijtservice

Services

  • Bezorgservice
  • online bestellen

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Luxe ontbijt bezorging aan huis en op de zaak
Bestel nu online een luxe ontbijtcadeau als verrassing bij Champagne ontbijt. Wij zijn al meer dan 10 jaar uw specialist in ontbijt bezorging aan huis en op bedrijf. Wij bezorgen 7 dagen per week vanaf 05:30 tot 13:00.
Bij al onze ontbijtjes is het mogelijk om een heerlijke Sekt, Cava of Champagne toe te voegen. Wij zijn gespecialiseerd in de lekkerste Champagnes, Cava's en Sekt om zo tot een perfect ontbijt cadeau te komen.Een verrukkelijk assortiment van heerlijke ontbijten. Het ontbijt wordt geleverd in een gratis luxe cateringdoos met disposable servies, peper en zout, servet en alles wat er meer nodig is om er direct van te genieten. Gereed om direct op bed of gezellig aan tafel te gebruiken of laat het bezorgen in een mooie rieten mand tegen meerprijs. Als extra service kunt u uw persoonlijke tekst opgeven voor op een gratis servicekaart of wenskaart. Wij staan voor kwaliteit!
Beantwoorden  • 

Adres- en contactgegevens

Champagne Ontbijtservice
K.J. de Vriezestraat 27
9648 HB Wildervank

+31 (0)623332377
info@champagne-ontbijt.nl

KvK

Nummer
24394478

Status
Actief

Deel deze pagina

Champagne+Ontbijtservice img